YPAČ AUKŠTOS KOKYBĖS ALYVUOGIŲ ALIEJUS SU BALTAISIAIS TRUMAIS 100 ML
-
Aukščiausios kokybės ekologiškas alyvuogių aliejus su retais baltasiais triufeliais (Tuber magnatum Pico). Buteliukuose po 100 ml /3,38 fl.oz.
Žinios, aistra ir tradicijos dėl meistriškumo!Eulogia of Sparta alyvmedžiai, duodantys dieviškų vaisių, žydi nesugadintame, gryname ir ilgus metus nepakitusiame dirvožemyje, išsidėsčiusiame aplink senovės Spartą, Graikijoje.Tą pačią dieną aliejus yra šaltai išspaudžiamas tam, kad būtų išsaugotos sveikatai naudingos medžiagos, ir išgaunamas ypač žemas rūgštingumas (nuo 0,2 iki 0,4 proc.) tuo pačiu išlaikomas jo prabangus, išskirtins skonis.
Šis ypač tyraus pirmojo šalto spaudimo alyvogių aliejiaus derinys su sodriu žemišku baltųjų triufelių skoniu padaro šį aukščiausios kategorijos ekologišką alyvuogių aliejų absoliučiai dievišką.
Laikoma, kad šis "Tuber magnatum pico " triufelis yra didžiausias tarptautinis pripažinimas. Naudojamas dėl savo išskirtinio aromato, garsėjantis baltąsis trumas (Tuber magnatum pico) yra pats vertingiausias triufelių tipas, kuris laikomas „brangiuoju gastronomijos deimantu“. Dažniausiai aptinkamas Pjemonto regione - šiaurės vakarų Italijoje, apylinkėse aplink Albą. Jis taip pat randamas kituose Italijos regionuose, tokių kaip Molizė.
Šis ekologiškas alyvuogių aliejus gaminamas iš „Athenolia“ alyvuogių veislės, o triufelis atkeliauja iš Alba ir Molizė regionų.
SKONIS: Alyvuogių aliejus įgauna rafinuotą skonį, yra intensyvus, švelniai užsitęsęs, jaučiamos žemos trumų natos su nepakartojamu aromatu.
Nuo pirmo rankomis nuskintų alyvuogių spaudimo- šaltai spaustas, ypač tvarus, subalansuotas, ekologiškas aliejus, ypač žemas rūgštingumas <0,3%.
PAPILDOMA INFORMACIJA
REGIONAS: „Senovės sparta“, „Lakonija Graikija“
ALYVŲ VEISLĖ: Athenolia
Gumbasvogūnis „Magnatum Pico“ iš Italijos „Albos“ ir „Molizės regiono“[.. Tradicija, žinios ir aistra tobulumui ..]PATARIMAI: Keli lašai suteiks apjungiančias išskirtinio skonio natas, skonį nepamirštamam patiekalui.
Užpilkite ant makaronų ar grybų rizotų, šparagų ar žuvies filę. Šis prabangus delikatesas ypač gerai dera su medumi ir sūriu "Gruyere" arba Burrata.