TRADICINIS ITALIŠKAS VELIKINYS PYRAGAS "COLOMBA "VENCHI" 1 KG
-
Kelionė po skonių pasaulį gėrio triumfui! VELYKINIS tradinis colomba pyragas pagamintas Italijoje pagal MICHELIN šefo receptą.
Ilgą laiką paliktas raugti, mnkomas užkandis, sumalti miltai, Moscato d'Asti La Spinetta vynuogių sultys ir cukruoti apelsinai tikrai sukurs išskirtinį skonį. Ant jo užpilama Pjemonto lazdyno riešutų pasta, sicilietiški migdolai ir Venesuelos kakavos gabalėliai.
INGRIDIENTAI
''COLOMBA'' SU ''MOSCATO D'ASTI DOCG'' VYNU, SULTANAIS IR VANILĖS ANKSTELĖMIS, PADENGTA LAZDYNO RIEŠUTŲ, MIGDOLŲ IR KAKAVOS GRAŽULIU GRAŠU (16%). SUDĖTIS: „00“ tipo KVIEČIŲ miltai, INALPI Sviestas (iš PIENO) iš sertifikuotos Pjemonto tiekimo grandinės - 16,5%, švieži KIAUŠINIŲ tryniai, cukrus, raugo užkandis (yra KVIEČIŲ), cukruotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelės, cukrus, fruktozės sirupas, gliukozės sirupas)-15%, Alpių ''Sparea'' šaltinio vanduo-9%, sultonai -8,5%, šviežias EGG baltas, akacijų medus, ''Paolo Saracco'' ''Moscato d'Asti DOCG'' vynas- 3%, druska, Pjemonto LAZDYNO RIEŠUTAI - 2,8%, MIGDOLAI iš Sicilijos - 2,5%, tirštiklis: kukurūzų krakmolas, Pietų Amerikos skrudintos kakavos gabalėliai - 1%, vanilės ankštys - 0,03%, GALI BŪTI KITŲ RIEŠUTŲ, SOJŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR GARSTYČIŲ PĖDSAKAI. , - Laikyti originalioje pakuotėje vėsioje ir sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginės šviesos ir šilumos šaltinių. Iš dalies panaudoję gaminį atsargiai uždarykite į maišelį -.