DARŽOVIŲ SRIUBOS MIŠINYS SU GRAIKIŠKŲ BULGUR BE DRUSKOS "MAMA IRENE" 400 G
-
Daržovių sriubos mišinys su graikišku "bulgur" kruopomis be druskos.
„Bulgur“ yra maistingas ir lengvas nesmulkintas grūdas, pagamintas iš susmulkintų kviečių. Puikiai pakeičia ryžius ar kvinoją. Jis puikiai tinka salotoms, sriubai ir kaip paprastas garnyras. "Bulgur" turi daugiau mineralinių medžiagų, vitamino B, folio rūgšties, maistinių skaidulų, nei ryžiai, kuskus kruopos ar makaronai, todėl yra daug vertingesnės. Kruopos yra prisotintos vitaminų, ypač vitamino B (B1, B2, B3, B4, B5, B6, B9), taip pat vitamino K, E, beta-karoteno, mikroelementų (fosforo, geležies, seleno, vario, cinko, mangano, kalio, natrio , kalcio).
Reguliariai vartojimas bulguras yra naudingas nervų sistemai. Mineralai padeda atkurti medžiagų apykaitą, atsigauna oda ir plaukai. Veidas įgauna sveiką atspalvį, plaukai tampa blizgūs ir greičiau auga.
Be druskos.
Tinka veganams.
Natūralūs ingredientai.
Sudedamosios dalys: graikų bulgur (kruopos) iš kietųjų kviečių 93%, saldžioji paprika, svogūnai, ciberžolė, petražolės, česnakai.
Vienoje pakuotėje yra 400 g/ 6+ porcijų.
Virimo laikas: 15'-20 min '
Receptas: 1 puodelis daržovių sriubos iki 4-5 puodelių skysčių. Į verdantį vandenį arba sultinį įpilkite daržovių sriubos ir virkite 15min. Įpilkite alyvuogių aliejaus, jūros druskos ir pipirų. Puodą nukelkite nuo ugnies ir leiskite pakilti dar 5min. Norėdami gauti sultingesnę sriubą, įpilkite daugiau skysčių. Taip pat galite jį naudoti mėsos arba žuvies pyraguose ir receptuose vietoj ryžių.