'GLOBAL EPICUREAN -LUXURY GASTRONOMIJA' KNYGA ASSOULINE
-
Penktame „The Luxury Collection“ serijos tome „Global Epicurean“ pateikiama išskirtinė gastronominė veikla, siūloma nuostabiuose viešbučiuose, pradedant privačiomis Venecijos virtuvės klasėse su vykdomuoju virėju Daniele Turco „The Gritti Palace“ Epikurean mokykloje, tęsiant Kretos šventeje Mėlynuose rūmuose, baigiant privačia vakarienė kopose Al Mahoje, Dubajuje.
Šioje knygoje pateikiami receptai iš kiekvienos „Epicurean Luxury Collection“ nuosavybės, naudojant ingredientus, kurie yra vietiniai arba kilę iš aplinkinio regiono. Nuo kokteilio iki užkandžio, pagrindinio patiekalo ir deserto vietiniai patiekalai užima svarbiausią vietą tos vietovės regione.
Viešbučių šefai ir žymūs kultūros degustatoriai, tokie kaip Elisabeth von Thurn und Taxis ir Sofía Sanchez de Betak, pateikia įžvalgų apie vietines kulinarijos scenas ir dalijasi pageidaujamomis valgių ir kokteilių vietomis. „Global Epicurean" knyga kupina malonumų iš kiekvieno miesto, kuri užtikrina išskirtinę patirtį.
„Golbal Epicurean Luxury Collection“ yra daugiau nei šimto geriausių pasaulio viešbučių ir kurortų ansamblis, kiekvienas vertas dėmesio dėl savo architektūros, meno, baldų ir patogumų. Bendras pasiaukojimas nepriekaištingam aptarnavimui ir patogumui, kiekvienas vietovės turtas turi unikalų paveldą, neatskiriamai susietą su kilmės vieta. Kiekvienam, kas domisi pasaulinės klasės gastronomine veikla „Global Epicurean Luxury Collection“ knyga yra turtas, kuris kuriamas dėl savo įvairovės ir žanro dvasios.
208 puslapiai
Anglų kalba
Išeista Rūgpjučio 2017
W 19.05 x L 27.94 x D 2.54 cm
ISBN: 9781614285922
0.907 kg