RANKŲ DARBO MIGDOLINIAI RIEŠUTAI SU MEDUMI „VOSKOPAULA“ 140 G
-
„Mandola Honey“ yra tradicinis saldus skanėstas, kurio galima rasti tik Jonijos salose ir kuris yra vienas iš labiausiai žinomų tradicinių Kefalonijos produktų. Šis saldus skanėstas pagamintas iš migdolų ir medaus, rankų darbas. Šio patiekalo pavadinimas kilęs iš itališko migdolų žodžio „Mandorla“, kuris buvo pasiskolintas ir integruotas į graikų kalbą dar tada, kai sala buvo okupuota Venecijos.
Nėra dirbtinių dažiklių ir priedų.Tinka vegetarams.
Druskos kiekis yra išskirtinai dėl natūraliai esančio natrio
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, atokiau nuo kvapų ir drėgmės
Bendrovė naudoja maisto saugos valdymo sistemą, atitinkančią ISO 22000: 2005 (RVASVT)Mitybos deklaracija (100 g)
Energija: 416 kcal / 1,747 kj
Riebalai: 13,6 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g
Angliavandeniai: 67,3 g
iš kurių cukrų: 49,1 g
Pluoštas: 7,6 g
Baltymai: 9,8 g
Druska: 0,2 g