RIBOTO LEIDIMO "NICOLOS BLEND EXTRA VIRGIN" ALIEJUS "RAVIDA" 500 ML
-
„Nicolo’s Blend“ – tai geriausių 1000 litrų, pagamintų kiekvienais metais iš senojo Ravida šeimos dvaro "La Gurra" alyvmedžių giraitės, pasirinkimas. Pristatytas švenčiant mažo šeimos ūkio "Natalijos ir jos tėvo Nicolo" šeimos verslo partnerystės 25-ąsias metines, tai yra puiki šeimos verslo įsipareigojimo siekti kompetencijos išraiška.
NICOLO MIŠINIS
Ravidos dvare auga daugiau nei 400 metų senumo vietinių veislių alyvmedžiai. Ši etiketė sertifikuota ekologiška nuo 2020 m.ALYVUOGIŲ ĮVAIROVĖ
Nocellara del Belice.RINKIMO TECHNIKA
Rinktas rankomis ir mechaninėmis purtytuvais.ESTRAVIMO METODAS
Neatidėliotinas spaudimas, siekiant išsaugoti aromatus ir maistines savybes nepertraukiamu ciklu su dviejų fazių sistema kontroliuojamoje temperatūroje.SKONIS
Subtiliai kartusnatos, ilgo pipirų poskonio,
AROMATATINGAS- tarsi nupjautas šienas, pomidorų odelė ir citrinos žiedai.
KATEGORIJA
Vidutinio vaisinio.
RŪGŠTUMAS 0,2%*
PEROKSIDAI: <10* POLIFENOLIŲ: >300* K232: 1,8* - K268: 0,1* - DELTA K: 0,001*SANDĖLIAVIMAS
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, 12-18°C/53-64°F, toliau nuo šviesos ir šilumos šaltinių, kurie keičia produkto kokybę.TINKAMUMO LAIKAS
Geriausia naudoti 24 mėnesius nuo derliaus nuėmimo.MAISTINĖ INFORMACIJA 100 ml Energija: 3389 kJ - 824 Kcal | Riebalai: 91,6 g
kurių sočiųjų rūgščių: 14,2g | Angliavandeniai: 0g | Baltymai: 0g | Druska: 0g | Alergenai: nėra alergenų.PATEIKIMO PASIŪLYMAI
Rekomenduojame prie aliejaus, pridėti žiupsnelį RAVIDA jūros druskos ir vyno actto su miso ekstarktu, tinka su ant grotelių keptas kepsniu, prie salotų arba pomidorų arba šilta daržovių sriuba. Geriausias skonis "žalias", bet taip pat gali būti naudojamas gaminant maistą.