PREMIUM TAGLIATELE "HILOPITAI" BE DRUSKOS "MAMA IRENE" 400 G
-
Klasikiniai premium kokybės namų gamybos makaronai iš Graikijos be druskos. Nepriekaištingos kokybės makaronai yra gaminami iš rinktinių aukščiausios kokybės ingridijientų. Pagaminti pagal specialią technologiją, puoselėjant senas graikiškas gamybos tradicijas, kurios yra perduodamos iš kartos į kartą. Juose nėra sintetinių priedų.
Tinka su begale receptų! Šiuose makaronuose yra B grupės vitaminų, kurie būtini tinkamam virškinimo trakto funkcionavimui, taip pat yra vitamino E. Verdami makaronai išlaiko makaronų maistinę vertę, grūdo vertingąsias savybes, gaminami nesulimpa.
Be druskos, be konservantų. Kiekvienoje pakuotėje yra 400 g / pakuotėje 4+ porcijos.
Be miltelių, be dažų, tinka net žmonėms, kuriems negalima vartoti druskos.
Sudėtis: Manų kruopos, kietųjų kviečių miltai, švieži kiaušiniai, šviežias karvės pienas.
Šie aukščiausios kokybės ingridientai ne tik suteikia naują gurmanišką skonį bet ir yra naudingi sveikatai. Šviežiuose kiaušiniuose yra atitinkama koncentracija lengvai pasisavinamų aminorūgščių, riebalų – fosfolipidų, ypač lecitino, cholino, vitaminų, mikroelementų. Lecitinas reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje, o cholinas – labai svarbi veiklioji medžiaga, naudinga nervų ląstelėms.
Tad mėgaukitės į sveikatą!
Receptas: Tagliatelle “ Hilolitai”pagardinti aliejumi su baltaisiais trumais ir Burrata
250 ml vištienos ar daržovių sultinio
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
100g supjaustytų grybų
1 česnako skiltelė, sutrinta
100ml baltojo vyno
1 valgomasis šaukštas gorgonzolos sūrio
175g tagliateli Hipoloitai
1 Burrata
Druska ir pipiraiMetodas:
Džiovintus grybus įdėkite į karštą vištienos ar daržovių sultinį ir virkite apie 15 minučių. Nusausinkite grybus virš dubenėlio.Įpilkite į keptuvę alyvuogių aliejaus, tada užpilkite nusausintus grybus ir sutrintą česnaką. Virkite keletą minučių, kol grybai ir česnakai suminkštės. Tuo tarpu uždėkite virti didelį puodą su pasūdytu vandeniu ir virkite makaronus 1-2 minutes mažiau nei pakuotės instrukcijos.Tada supilkite baltąjį vyną, šiek tiek pakaitinkite, kol sumažės didžioji skysčio dalis. Įdėkite gorgonzolos sūrį po truputį į grybų padažą, įsitikinkite, įberkite druskos bei pipirų pagal savo skonį.Sudėlkte pasta į dubenėlius ir ant viršaus uždėkite savo burrata, labai svarbu: perpjaukite burata per pusę lėkštėje užpilkite yač aukštos kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus su baltaisiasi trumais į buratos vidų.