PREMIUM "TAGLIATELE" SU SEPIJOS RAŠALU "MAMA IRENE" 400 G
-
Nauja mada – juodos spalvos premium kokybės makaronai iš Graikijos, be druskos, be priedų!
Ar žinote, kad sepijų rašalas išgaunamas iš sepijų rašalinių liaukų, kurias moliuskai naudoja gynybai nuo priešų – paskleisdami didelį rašalo debesį ir suklaidindami grobuonis?! Tai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys patiekalams juodą spalvą.
Jei dar neišbandėte siūlome Jums paragauti labai skanių "Home made Tagliatelle" makaronų su sepijos rašalu įspūdingam šventiniam patiekalui pasigaminti!
Sepijos rašalu praturtinti produktai įgauna daug vertingų maistinių savybių, kurios gali pagreitinti medžiagų apykaitą, mažinti cholesterolio kiekį ir net turėti priešuždegiminį poveikį.
Sudėtis: Manų kruopos ir kietųjų kviečių miltai, pasterizuotas natūralus sepijos rašalas. Be konservantų.
Pagaminta Iš 100% natūralių ingredientų.Tinka su lašisa, botarga! Šiuose makaronuose yra B grupės vitaminų, būtinų tinkamam virškinimo trakto funkcionavimui, taip pat vitamino E. Virti makaronai išsaugo makaronų maistinę vertę, vertingas grūdų savybes, pagaminti neprilimpa.
Svoris: 400gr
Virimo laikas: 3'-4 minReceptas šventiniam patiekalui:„Tagliatele“ su sepijos rašalu ir rūkyta lašiša pagardinta degtinės padažu
450g. tagliatele su sepijos rašalu
150 g rūkytos lašišos, supjaustytos juostelėmis
2 svogūnai šviežiai susmulkinti
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
1/3 puodelio degtinės
250ml ricotta kremo
2 šaukštai kapotų krapų
druska
šviežių maltų pipirųĮkaitinkite alyvuogių aliejų gilioje keptuvėje ir patroškinkite smulkintus šviežius svogūnus,pridėkyte juostelėmis pjaustytą #lašišą, toliau kaitinkite degtine ir leiskite išgarinti alkocholui.Įpilkite lengvo rikotos kremo, druskos ir virkite padažą 4–5min, kol lengvai sutirštės. Galiausiai pabarstykite krapais, palaikykite padažą taip, kad sutirštėtų.Virkite tagliatelle pasūdytame puode, gerai nusausinkite ir vėl įdėkite į puodą užupilkite padažo mišiniu ir patiekite su šviežiais maltais pipirais. Skanaus.